LaLiga

Carlo Ancelotti bekræfter ny kontraktforlængelse

Hverken Real Madrid eller Ferland Mendy har meldt noget ud, men nu bekræfter cheftræner Ancelotti franskmandens kontraktforlængelse.

Ferland Mendy jubler efter Real Madrids sejr over Liverpool i Champions League.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Carlo Ancelotti har muligvis talt over sig.

Forud for Real Madrids LaLiga-opgør mod Alaves tirsdag har den italienske cheftræner bekræftet, at har råder over sin franske venstreback i mere end denne sæson.

Franske Ferland Mendy har nemlig uden den store palaver forlænget sin kontrakt i Real Madrid, hvor han, i modsætning til på det franske landshold, rangerer højt i hierarkiet – i hvert fald hvis man ser på spilletid.

– Jeg ser på det, der sker her (ikke hvad der sker på landsholdet, red.) og vi er tilfredse med ham. Han har forlænget sin kontrakt og gør det rigtig godt, siger Carlo Ancelotti mandag om Mendy.

Ancelotti forklarer desuden, at Mendys manglende offensive output ikke skyldes franskmanden selv.

– Hans defensive evner er virkelig store. Han har ikke problemer med bolden, men jeg beder ham om noget andet end andre backs. Han kan også arbejde fremad, men vi har en virkelig stærk venstre wing, så derfor beder vi ham ikke om så meget i angrebet, siger Ancelotti med henvisning til Vinicius Junior.

Ferland Mendy kom til Real Madrid fra Lyon i sommeren 2019. Indtil nu er det blevet til i alt 176 kampe for den spanske kongeklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P