Major League Soccer

Brandvarme Uhre med ny kasse i vigtig Philadelphia-sejr

Mikael Uhre var igen-igen på pletten, da Philadelphia Union tog en vigtig sejr i MLS natten til mandag.

Mikael Uhre i kamp om bolden mod DC United

Mikael Uhre har i den grad fundet målformen over there.

Natten til mandag var Uhre igen på pletten, da han efter 13 minutter sparkede Philadelphia Union i front i 4-0-sejren over DC United.

Danskeren fandt en fri lomme foran DC Uniteds mål og kunne nemt sende Union i front. Det var fjerde kamp i streg, hvor Uhres kom på måltavlen.

Uhre scorede ikke mere i kampen og fik fyraften efter 65 minutter i den vigtige sejr over DC United med den tidligere Liverpool-angriber Christian Benteke i front.

Union tog med sejren tre yderst vigtige point, som betyder at mandskabet indtager den playoff-adgangsgivende niendeplads i MLS‘ østdivision.

Niendepladsen er det alleryderst mandat til slutspillet, og der resterer blot fire kampe af grundspillet i den bedste amerikanske liga.

Uhre er nu noteret for ni sæsontræffere i 29 kampe. Union skal i aktion igen mandag den 29. september klokken 01:30 dansk tid mod Atlanta United.

Uhre tænker ikke på fremtiden: Fodbold er en finurlig verden