LaLiga

Barcelona bekræfter nedslående nyt om Ter Stegen

Marc-André ter Stegen er blevet skadet i en sene i sin knæskal og skal opereres, oplyser FC Barcelona mandag eftermiddag.

Marc André ter Stegen forud for FC Barcelonas kamp mod AS Monaco.
Foto: Manon Cruz/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag middag er FC Barcelona første gang ude med nyt om Marc-André ter Stegen i kølvandet på tyskerens skade søndag aften.

Den 32-årige tysker har overrevet en sene i knæskallen, viser tests, og han skal derfor gennem en operation mandag aften, oplyser klubben.

Ter Stegen kom til skade i slutningen af første halvleg for FC Barcelona mod Villarreal, og han måtte bæres ud på båre og med tårer i øjnene.

Barcelona oplyser, at man vil give mere nyt, når operationen mandag aften er overstået. Spanske medier skrev tidligere på dagen, at stjernemålmanden ventes ude i op til otte måneder.

Holdet det stik kan sæsonen være forbi for Ter Stegen, som er den seneste stjerne til at melde sig på lazarettet i den catalanske storklub.

Ter Stegen på en båre
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Her er allerede prominente navne som Dani Olmo, Fermin Lopez, Gavi, Frenkie de Jong, Marc Bernal og danske Andreas Christensen.

De mange skader til trods har FC Barcelona fået en flot start under Hansi Flick, hvor det er blevet til lutter sejre i sæsonens første seks kampe i LaLiga.

Ter Stegen meldes ude i op til otte måneder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P