Premier League

VAR forklarer: Derfor blev Martinez ikke udvist

Lisandro Martinez lavede en ganske hensynsløs tackling, da Manchester United og Crystal Palace mødtes lørdag aften. Det resulterede i et gult kort, hvilket VAR mener var den rigtige beslutning.

Lissandro Martinez gennemfører en vild tackling mod Crystal Palace
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom kampen endte 0-0 var den bestemt ikke uden drama.

Manchester United og Crystal Palace formåede ikke at få tilskuerne på Selhurst Park op af sæderne med smukke mål.

Men der var masser af tænding i opgøret, hvor Lisandro Martinez især gjorde sig bemærket med et indgreb, der kunne have gået helt galt.

Argentineren hoppede med knopperne rettet mod Daichi Kamada, da han ville snuppe bolden fra japaneren i det 63. minut.

Heldigvis for begge parter ramte Martinez ikke Palace-nyindkøbet men kun bolden, hvorfor dommeren responderede med et gult kort til Martinez.

Lissandro Martinez gennemfører en vild tackling mod Crystal Palace
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter kampen blev det diskuteret, om kortet skulle have været mere end gult, da aktionen af mange karakteriseres som hensynsløs.

Men det har Premier Leagues nye VAR-tiltag ‘Premier League Match Centre’ afkræftet på X, hvor de forsvarer beslutningen.

– VAR løb situationen igennem for et muligt rødt kort og bekræftede dommerens beslutning om ikke at give dette, da han mente, at det var en hensynsløs tackling, men at der ikke var kontakt med Kamada.

Dermed er den 26-årige argentiner altså med, når United i næste spillerunde af Premier League møder Tottenham på Old Trafford søndag den 29. september klokken 17:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P