Så tæt på: Vejle fortsætter gigantisk nedtur

Vejle Boldklub har fortsat nul point på Superliga-kontoen, selvom de indtil de sidste sekunder stod til at få et enkelt af slagsen.

Vejle Boldklubs spillere i en rundkreds forud for superligakampen mod Sønderjyske.
L. Qamili
27′
M. Dal Hende
90’+7′
Y. N'Gbakoto
74′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Ni runder er gået, og Vejle Boldklub har fortsat nul point på Superliga-kontoen
  • Det så ellers længe ud til at blive dagen, hvor Vejle kunne få en smule oprejsning, men langt inde i tillægstiden fik Sønderjyske dukket gæsterne og vandt med 2-1
  • Sønderjyske kom fortjent i front i første halvleg, da Kristall Ingason fandt Lirim Qamili på et hjørnespark. Vejles enlige mål stod Yeni Atito N’Gbakoto for, da han i det 74. minut flot headede et tidligt indlæg i mål, inden Marc Dal Hende fik slukket Vejle-flammen i det 97. minut