Premier League

Pep om Arsenals kramper: Havde måske gjort det samme

Arsenal tog alle kneb i brug for at holde Manchester City fra fadet, og det forstår manager Pep Guardiola faktisk godt. Måske havde han endda gjort det samme, hvis situationen var med omvendt fortegn.

Pep Guardiola på sidelinjen for Manchester City mod Arsenal.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Kort før pausen og ved stillingen 1-2 blev Arsenal reduceret til 10 mand, da Leandro Trossard fik sit andet gule kort på Etihad Stadium.

Derfor forsøgte mandskabet fra det nordlige London i anden halvleg at dræbe tempoet i kampen – og det med alle kneb i brug.

10 mand i eget felt, clearinger, kramper og mulige skader. Der blev spillet på alle tangenter.

Gæsternes opførsel gik naturligvis ikke City-manager Pep Guardiolas næse forbi, men faktisk er han ikke videre utilfreds med det han så fra Mikel Artetas tropper.

– Jeg ved ikke, hvor mange [Arsenal] spillere, der gik ned med krampe, men det kan selvfølgelig ske i så krævende en kamp.

– Jeg havde måske gjort det samme, for de havde kun 10 spillere på banen. Men du bliver nødt til at spørge Mikel Arteta om, hvad taktikken var.

– De var gode på de lange bolde op til Kai Harvertz, der er så stærk, og så gik de efter andenboldene. Men i sidste ende var vi tålmodige, fik chancerne og scorede målet, siger han ifølge BBC.

Kampen endte 2-2.

Manchester City topper fortsat Premier League, mens Arsenal ligger på fjerdepladsen med to point færre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P