3F Superligaen

Lurer en fyring om hjørnet? Vejle-boss giver kryptisk svar

Vejle Boldklub har fortsat ingen point på Superliga-kontoen, og klubben står i en ‘full-blown krise’. Administrerende direktør Henrik Tønder fortæller efter søndagens opgør, at der skal evalueres på alle.

VB direktør Henrik Tønder før superligakampen mellem Vejle Boldklub og Viborg FF på Vejle Stadion søndag den 15. september 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ni kampe – nul point.

Det er, hvad man i Vejle Boldklub har at gøre med i Superligaen i øjeblikket.

Deraf opstår tvivlen; er Ivan Prelec den rette til jobbet som Vejles cheftræner?

Det bliver Vejle Boldklubs administrerende direktør, Henrik Tønder, forholdt efter nederlaget til Sønderjyske søndag.

– Først og fremmest skal vi huske på, at den præstation, der bliver leveret i dag, måske er til mere end det, vi står med. Og lige nu i den situation, vi er i, der er det sådan noget, der følger med, desværre.

– Når det er sagt, så er det, vi vil evaluere på, det er selvfølgelig præstationen. Og sådan som holdet præsenterer sig i dag, så er det bare synd for holdet, for trænerne, for alle omkring og i særdeleshed for fansene, at vi ikke får udbytte af det, lyder det fra Henrik Tønder til TV 2.

Om Ivan Prelec kan forvente en fyring, må tiden vise. Han skal i hvert fald mødes med Henrik Tønder snart, fortæller den administrerende direktør.

– Vi er meget, meget tæt på hinanden, og vi har møder hele tiden, og vi har også møde i morgen (mandag, red.), så lad os se, hvad der sker, siger Tønder.

Vejle Boldklubs store nedtur kan fortsætte og blive den værste af slagsen i Superligaens historie søndag den 29. september, hvor F.C. København kommer på besøg i Nørreskoven.

– Skulle ikke tro, vi var en mand i undertal

Her kan de slå en kedelig rekord, som blev sat af dem selv – og tangeret i dag – hvis det skulle ende med et nederlag og dermed ti kampe uden point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P