3F Superligaen

Kriseramt Vejle-træner: Fodbold er ondskabsfuldt

Vejle Boldklub har gang i en gigantisk nedtur – faktisk kan det blive den værste i Superligaens historie. Cheftræner Ivan Prelec er heller ikke just tilfreds med situationen.

2 - 1 til Sønderjyske - her en skuffet Ivan Prelec (VB Træner) under superligakampen mellem Sønderjyske og Vejle Boldklub på Sydbank Park i Haderslev søndag den 22. september 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub har fortsat nul point i Superligaen efter de første ni kampe.

Søndag var det dog lige ved og næsten, at Ivan Prelecs tropper fik point med fra Haderslev.

Men en sen Sønderjyske-scoring fik sat to fede streger under den gigantiske nedtur, der er Vejle Boldklub lige nu.

Efter opgøret fortæller cheftræner Ivan Prelec, at fodbolden – endnu en gang – viste sig fra sin ondeste side søndag.

– Når man tror, at det ikke kan blive værre, viser fodbolden igen sin ondskabsfulde side. Det er svært at tale om, hvad der er fair, og hvad der ikke er fair. Det er bare et faktum, man må acceptere, fortæller Prelec til TV 2.

Prelec bliver spurgt ind til, om kampen mod Sønderjyske vil blive husket som hans sidste, og til havde han ikke nogen kommentar.

– Lige nu er jeg for påvirket af kampen, så det vil jeg ikke kommentere på. Vi har presset hinanden i klubben i så mange svære momenter, og vi har været støttende over for hinanden, siger han.

Vejles gigantiske nedtur kan blive den værste nogensinde i Superligaen, hvis man taber til F.C. København søndag den 29. september.

Den værste start i Superligaen indtil videre blev sat af selvsamme Vejle tilbage i 2006, hvor man – ligesom nu – fik nul point de første ni kampe.

Direktør Henrik Tønder har også udtalt sig om Vejles nedtur. Det kan du læse mere om i artiklen herunder:

Lurer en fyring om hjørnet? Vejle-boss giver kryptisk svar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P