Harders drøm: Mål og assist i startdebut for Sporting

Conrad Harder kunne ikke have ønsket sig meget mere i sin startdebut for Sporting.

Conrad Harder fejrer sin første scoring for Sporting.

Han starter nok også inde næste gang.

I hvert fald var Conrad Harder sent søndag aften i Sportings startellever for første gang siden skiftet fra FC Nordsjælland i sommer – og det med stor succes.

Den blot 19-årige angriber spillede nemlig en afgørende rolle i Sportings 3-0-sejr hjemme mod AVS.

Allerede i det 15. minut takke den unge dansker for tilliden ved at gøre det til 1-0. Det gjorde han, da han blev spillet i dybden af landsmanden Morten Hjulmand, inden han sendte en flad afslutning mod mål.

I første halvlegs tillægstid var den tidligere FCN’er så på spil igen, denne gang i oplæggerens rolle.

Her brød Morten Hjulmand bolden, inden han afleverede til Conrad Harder, der sendte svenske Viktor Gyokeres afsted. 2-0.

Med en time spillet fik Conrad Harder ‘tidligt fri’, da han blev skiftet ud.

Fra bænken kunne han se Viktor Gyokeres lukke og slukke kampen, da han i det 71. minut blev dobbelt målscorer.

Sporting topper fortsat den portugisiske liga, nu med maksimum point efter seks kampe og en målforskel, der hedder +20.