2. Division

Forsvarsspiller har en høne at plukke med superligafodbold

Selvom Jonas Thorsen har over 150 superligakampe på CV’et, så er der en bitterhed og ærgrelse hos den 34-årige forsvarsspiller.

Jonas Thorsen med Aarhus Fremad-trøjen
Foto: Aarhus Fremads facebookside
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der er en altoverskyggende årsag til, at Jonas Thorsen ikke har stoppet fodboldkarrieren som 34-årig og med over 150 superligakampe på CV’et.

Forsvarsspilleren, som er Aarhus Fremads seneste signing, er drevet af drømmen om at spille superligafodbold igen.

Og selvom Aarhus Fremad skal igennem to oprykninger for at realisere Thorsens drøm, så er forsvarsspilleren klar til den udfordring.

– Jeg ved godt, at det kan være vildt at sige, men jeg vil gerne spille Superliga med Aarhus Fremad. Det lykkedes ikke for mig i Sønderjyske, og det er en bitterhed og ærgrelse, som jeg har brugt tid på at fordøje, fortæller Jonas Thorsen til Campo.

Jonas Thorsen havnede i en situation, hvor han var tilovers i den nye sportslige retning i Sønderjyske, og derfor stod han efter 2023/24-sæsonen uden klub.

Men for den rutinerede forsvarsspiller driver det ham at spille på store stadions som Brøndby Stadion og Parken.

– Jeg kan huske, at jeg fik kampe for Viborg, hvor jeg bare skulle ind og løbe igennem, når kampene skulle forsvares. Det var en helt vanvittig følelse at spille i Brøndby eller i Parken, fordi der skrues op for alt, udtrykker Thorsen.

Var der ikke bud fra nogen superligaklubber, før du valgte Aarhus Fremad?

– Nej, ikke af dem, jeg har snakket med. Og så kom jeg jo også fra en situation i Sønderjyske, hvor jeg ikke havde spillet så meget det sidste halvår, altså i løbet af foråret. På den måde var jeg jo også i en sværere situation, end hvis jeg nu havde spillet lige så mange kampe i foråret, som jeg havde gjort i efteråret, uddyber den 34-årige danske forsvarsspiller.

Jonas Thorsen fik debut for Aarhus Fremad i kampen mod Thisted FC, hvor han kom ind og fik 20 minutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P