45′
90′
  • Brighton er startet godt denne sæson, men søndag mødte den sydengelske klub Nottingham Forest, som kommer lige fra en overraskende sejr på Anfield
  • Det kunne også ses, da de to mandskaber spillede 2-2 i Premier Leagues femte spillerunde
  • Gæsterne kom også bedst fra start, da Chris Wood sparkede Forest i front fra 11 meter-pletten. To hurtige af henholdsvis Jack Hinshelwood og Danny Welbeck satte dog Brighton i førersædet.
  • I det 70. minut fik Forest udlignet, da Ramon Sosa gjorde det til kampens endelige resultat, inden Morgan Gibbs-White fik sit andet gule kort og blev sendt i bad i det 83. minut. Derudover blev begge managers også smidt ud af opgøret for en ret hidsig diskussion