Nicolas Jackson-show i West Ham-ydmygelse

Nicolas Jackson var i hopla, da Chelsea lørdag sejrede på overbevisende manér ude mod West Ham.

Nicolas Jackson fejrer sin første scoring i Chelseas sejr over West Ham.
N. Jackson
4′
N. Jackson
18′
C. Palmer
47′
45′
90′

Chelsea har spillet sig op på en øjeblikkelig andenplads i Premier League, mens krisen omvendt begynder at kradse lidt i West Ham.

Således var det den kongeblå London-klub, der som gæst sejrede med hele 0-3 i lørdagens lokalbrag.

Sejren skyldes ikke mindst en Nicolas Jackson i hopla.

For lidt mere end en uge siden satte den 23-årige angriber pen til papir og forlængede sin aftale med Chelsea frem til 2033 – og allerede lørdag fik han vist, hvorfor klubben har så stor tiltro til ham.

Kampen var kun gået ind i sit fjerde minut, før Nicolas Jackson udnyttede et sovende hjemmehold, der slet ikke var vågne ved et simpelt frispark midt på banen.

Et par kombinationer senere stak han i dybden, hvor han fra en spids vinkel kunne gøre det til 1-0 med en afslutning gennem benene på Alphonse Areola.

Jadon Sancho noterede sig for oplægget og har nu to assists i de to seneste kampe.

I det 18. minut løb Nicolas Jackson fra West Ham-defensiv igen, og så stod der pludseligt 0-2 til gæsterne fra Chelsea.

Senere i første halvleg nåede West Ham både at føle sig snydt for et straffe og få annulleret en scoring for offside, så stillinen ved pausen var fortsat 0-2.

Hvad end Julen Lopetegui fik sagt til sin spillere i pausen, så nåede West Ham aldrig at få det ført ud i livet.

Allerede i det 47. minut lukkede og slukkede Cole Palmer nemlig med en flot scoring – og Nicolas Jackson var denne gang i oplæggerens rolle.

Begge mandskaber havde chancer til flere mål, men det blev aldrig til mere.

West Ham har fortsat blot fire point efter nu fem kampe i den nye Premier League-sæson.