NordicBet Ligaen

Jores Okore og B.93 holder nullet i sejr over Horsens

Jores Okore fik sin første startplads, da B.93 lykkedes med at besejre AC Horsens. Se mål og highlights inde i artiklen.

Jores Okore under en af sine sidste kampe for AaB.
C. Nnamani
25′
45′
90′
  • I begyndelsen af måneden blev Jores Okore præsenteret som ny spiller i B.93. Lørdag var han med fra start for første gang i sin nye klub, da AC Horsens slog vejen forbi
  • Det må siges at ende som en stor succes for både Okore og det københavnske hjemmehold, der formåede at holde nullet og sejre med 1-0, selvom gæsterne ellers trykkede på i store dele af opgøret. Det er AC Horsens’ første nederlag i fem kampe
  • Scoringen faldt i det 25. minut, da Emeka Nnamani kastede sig frem og med et strakt ben fik sendt bolden i mål efter et fladt indlæg. Efter pausen brændte han en chance, der om muligt var endnu større end den, han scorede på