Bo H. efter vanvittig danskerduel: Dét er alt!

Bo Henriksen og Mainz vandt opgøret mod Jess Thorup og FC Augsburg fredag aften i en kamp, der vil blive husket som vanvittig.

Bo Henriksen opildner sine spillere i Mainz.

Vanvittig.

Sådan kan man beskrive fredagens danskermøde i Bundesligaen mellem Jess Thorup og Bo Henriksen.

Sidstnævnte løb med sejren, da han og Mainz 05 slog FC Augsburg på trods af at være en mand i undertal i store dele af kampen.

Den danske cheftræner er da også begejstret, selvom det ikke var en køn omgang.

– Vi spillede en dårlig kamp. Men vi gav alt, drengene er fantastiske, dét er styrke, dét er tillid, dét er alt i fodbold.

– En dejlig aften, lyder det fra Bo Henriksen til DAZN ifølge Tagesspiegel.

Bo Henriksens mandskab kom foran med 0-2, inden det gik ned ad bakke.

Hjemmeholdet reducerede, og Mainz-tropperne blev en mand mindre, da Nadiem Amiri blev vist to gule kort på to minutter.

Men så kom helten. Jonathan Burkardt scorede til 1-3 trods alle odds, inden Augsburg scorede til slutresultatet 2-3.

Jess Thorups tropper fik også sendt en mand ud, da Samuel Essende fik direkte rødt kort med 20 minutter igen.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i artiklen herunder:

Vanvittig danskerduel! Bo Henriksen snød Thorup

Mainz 05 indtager øjeblikkeligt tiendepladsen i Bundesligaen efter fire opgør, mens FC Augsburg ligger to pladser under med et enkelt point til forskel.

Bo Henriksens mandskab møder i næste spillerunde brandvarme Heidenheim på hjemmebane, mens Jess Thorup og kompagni skal en tur til Leipzig.

Begge kampe løber af stablen lørdag den 28. september.