3F Superligaen

Uwe Rösler: Det er Lyngby i en nøddeskal

Uwe Rösler regner med en svær kamp, når turen søndag går til Lyngby – de er nemlig knivskarpe, fortæller den tyske AGF-træner.

AGF's cheftræner Uwe Rösler før 3F Superliga-kampen mod FC Nordsjælland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaen | Runde 9
| Lyngby Stadion | 22 sep 202416.00
Lyngby Boldklub
Lyngby Boldklub
t t v t t
:
AGF
AGF
v v v v u
dage
timer
minutter
sekunder

To klubber i hver sin ende af tabellen.

AGF har haft en forrygende sæsonstart og er indtil videre det mest scorende hold i 3F Superligaen.

Noget værre står det til i Lyngby, som forud for niende spillerunde blot har fået én enkelt sejr og tilmed kun scoret fem mål – hvilket er delt værst sammen med Vejle.

Til trods for forskellene forventer Uwe Rösler en svær opgave, når De Hviie søndag rejser til Lyngby.

– Vi skal spille i vores tempo, det er vi nødt til. Jeg tror, det kommer til at handle meget om andenboldene og genpresset, hvor vi bliver højt oppe på banen, når vi mister bolden og holder dem fra at slå kontra.

– Vi skal også være gode på dødboldene. Mod Lyngby er det altid en fysisk kamp, og bolden kommer helt sikkert ind i vores felt.

– Forhåbentlig får vi også mange bolde i deres felt, men vi er nødt til at tage os af dem, der kommer mod os – det er Lyngby i en nøddeskal, siger cheftræneren efter torsdagens træning på Fredensvang.

Det bunder blandt andet i tyskerens tidligere oplevelser mod De Kongeblå, som Rösler ellers aldrig har prøvet at tabe til.

– Jeg har stor respekt for dem. Alle kampe mod dem de sidste to år har været tætte. Og vi må se, hvad der er sket med Felix (Beijmo, red.) – vi har ikke rigtig råd til at miste flere.

Felix Beijmo måtte udgå under torsdagens træning, og derfor er det ikke sikkert, at svenskeren kommer i spil til kampen mod Lyngby.

Åh nej, AGF: Profil humper ud af torsdagstræning

Bliver wingbacken ikke klar, har Uwe Rösler afløseren parat.

– Jeg har fuld tillid til Jacob Andersen. Han er den naturlige erstatning på den position. Han har spillet rigtig, rigtig mange minutter for os, så han er klar til at spille for os.

– Vi er nødt til at være klar. De ville nok gerne have haft flere point, end de har nu, og de er knivskarpe. De venter på os, så de kan ‘dræbe’ os, og vi er nødt til at være klar til den kamp.

– Vi er nødt til først at slås og derefter spille i vores tempo. Det er det, vi er nødt til at gøre, siger Uwe Rösler.

AGF’s kamp mod Lyngby sparkes i gang klokken 16:00, og du kan se den på TV 2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P