Ligue 1

Medie: Liverpool-stjerne vil købe fransk traditionsklub

Liverpools Trent Alexander-Arnold kan i en alder af 25 blive klubejer i den franske Ligue 1.

Trent Alexander Arnold klapper i kampen mod Brentford.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kommer til at koste ham i underkanten af en milliard danske kroner.

Liverpools Trent Alexander-Arnold har ifølge franske L’Équipe lanceret et bud på 100 millioner euro i et forsøg på at overtage den franske Ligue 1-klub Nantes.

Det er angiveligt igennem sin far og deres private investeringsfond, at buddet skulle være sendt til den franske traditionsklub på Loire-flodens bred.

Nantes er netop nu ejet af den franske forretningsmand Waldemar Kita, og efter indledende samtaler denne sommer, skulle parterne have mødtes ansigt til ansigt for nyligt.

Buddet fra Alexander-Arnold på 100 millioner euro skulle angiveligt fordeles sådan, at Kita modtager 80 millioner euro straks, mens yderligere 20 millioner euro følger. Derudover er der mulighed for yderligere 40 millioner euro i bonusser.

Buddet har angiveligt ikke været stort nok til at tilfredsstille Kita, som ikke nyder stor popularitet blandt fans af den franske klub.

Mbappé køber fransk fodboldklub

Ikke desto mindre skulle den nuværende Nantes-ejer være rasende over, at forhandlinger med Liverpool-backen er blevet lækket til medierne, og det har angiveligt fået ham til at nægte alle koblinger til englænderne.

Skulle handlen alligevel gå igennem, vil Trent Alexander Arnold gå i fodsporene på Kylian Mbappé, der tidligere på året blev klubejer i den franske Ligue 2.

Nantes er angiveligt bare én af i alt tre franske klubber, som Trent Alexander-Arnold og hans bagland har haft kig på. Også de mangedobbelte mestre fra Saint-Étienne og Le Havre har været i spil, inden den engelske landsholdsspiller besluttede sig for at gå med interessen i klubben fra Pays de la Loire.

FC Nantes er otte gange blevet mestre i Frankrig med det seneste mesterskab i sæsonen 2000-2001. Klubben spiller sine hjemmekampe på Stade de la Beaujoire, hvor det danske landshold i 1998 tabte 2-3 til Brasilien i VM-kvartfinalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P