Første halvleg dannede fundamentet for VFF-sejr

Viborg FF er fortsat ubesejrede i fem Superliga-kampe, efter at man fredag aften tog tre point mod FC Nordsjælland. Få mål og højdepunkter fra kampen her.

S. Radić
28′
Renato Júnior
39′
I. Jensen
45’+1′
S. Egeli
15′
L. Hey
86′
45′
90′
  • Sindre Egeli kunne fortsætte sin fremragende form, og bringe FCN foran allerede efter et kvarters spil med et afrettet skud fra kanten af feltet
  • Men Viborg var effektive og svarede tilbage med tre scoringer i det resterende af første halvleg sat ind af henholdsvis Serginho, Renato Junior og Isak Jensen
  • Et omstødt straffespark var største FCN-håb i anden halvleg, før Lucas Hey dukkede op kort før tid og reducerede til 3-2 og bragte spænding tilbage i opgøret