3F Superligaen

F.C. København forlænger med talentfuld angriber

F.C. København og Amin Chiakha er fredag blevet enige om en lang kontraktforlængelse.

Angriberen Amin Chiakha forlænger med FCK.
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Han har været i F.C. København i seks år, og nu bliver det til fem år yderligere.

18-årige Amin Chiakha har fredag underskrevet en kontrakt, der først har udløb i 2029.

Ud over Andreas Cornelius og nytilkomne German Onugkha er Chiakha den eneste reelle angriber i F.C. Københavns trup, og han er selvsagt glad for forlængelsen.

– Jeg er stolt over den nye aftale, og der skal ikke være tvivl om, at den giver mig ro, tillid og et boost.

– Jeg sætter mig hele tiden nye mål, og den her aftale signalerer klart og tydeligt, at klubben og trænerne tror på mig i fremtiden. Det er jeg meget glad for, lyder det fra Chiakha.

Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Amin Chiakha fik debut for F.C. København i juli, hvor han fik de sidste ni minutter i 0-2-sejren over Lyngby i Superligaen.

Siden er det blevet til yderligere seks kampe for københavnerne, men selvom første delmål er opnået, så har den unge angriber ambitioner om meget mere.

– Jeg har i mange år drømt om at træde ind i Parken og spille for F.C. København, og det er fantastisk, at det er lykkes indenfor de sidste par måneder. Men jeg har ingen planer om at stoppe her. Nu skal jeg ind og have mine minutter, hjælpe holdet og fortsætte min udvikling.


 
– Jeg har kæmpestore drømme for fremtiden, men jeg ved også, at drømme ikke går i opfyldelse af sig selv. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, lyder det fra Chiakha.

Trods i alt syv kampe, hvoraf kun to har været fra start, har Amin Chiakha endnu til gode at score for F.C. København.

Netop det det første mål, fylder hos den unge amagerkaner.

– Der vil være perioder, hvor det går op og ned, men det er i de perioder, jeg skal arbejde med mig selv, blive bedre og hele tiden hjælpe holdet. Jeg tror meget på, at jeg bliver stærkere mentalt i de perioder.
 
-Jeg ved godt, at jeg kun har været med omkring førsteholdet i kort tid, men jeg glæder mig helt vildt til at scoret mit første mål, siger angriberen.

Amin Chiakha kom til F.C. København fra Sundby Boldklub i sommeren 2017.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P