Bundesligaen

Yussuf P. foran vild milepæl: 500 kampe er realistisk

Yussuf Poulsen kan torsdag aften runde sin kamp nummer 400 for RB Leipzig, og den vilde milepæl giver ham bare mod på endnu mere.

Yussuf Poulsen i aktion for RB Leipzig mod Young Boys i Champions League.
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Milepæle har der været nok af i Yussuf Poulsens imponerende fodboldkarriere.

Torsdag aften kan han runde en ganske markant en af slagsen på Civitas Metropolitano i Madrid, når RB Leipzig møder Atletico Madrid i Champions League.

Får Poulsen spilletid, runder han 400 kampe i RB Leipzig-trøjen, som han i løbet af de seneste 11 år har repræsenteret lige fra den tredjebedste tyske række og helt op til Champions League.

Den 30-årige dansker har dog ikke i sinde at stoppe, og han sigter i stedet mod 500 kampe.

– For mig er det helt klart realistisk.

– Det er få professionelle, der overhovedet når 400 kampe i karrieren. 400 kampe for den samme klub er noget helt andet – og noget der giver mod på mere, siger Yussuf Poulsen til tyske Bild.

Yussuf Poulsen har kontrakt til sommeren 2026 i Leipzig, så en 100 kampe yderligere vil formentlig kræve en kontraktforlængelse.

Danske drømmescoringer sænker sløje serbere

– Måske går det sådan. Vi spiller i gennemsnit cirka 50 kampe per sæson. Hvis jeg er skadesfri, vil det kunne ske indenfor de næste to år, lyder det fra Poulsen.

Den danske landsholdsangriber gik for få uger siden verden rundt, da han med et smukt saksespark lukkede landskampen mod Serbien med sin scoring til 2-0.

Verden rundt skal Yussuf Poulsen dog ikke i klubsammenhæng, for selvom han kunne forlade Leipzig i sommer, kom det aldrig på tale.

– Det var overhovedet ikke (tæt på, red.). Jeg havde nul grunde til at kigge mig omkring. For mig har intet ændret sig siden sidste sæson. Jeg er glad i Leipzig, siger Poulsen, der dog gerne vil afsløre, at der har været interesse for ham.

– Min agent har fortalt mig, at der var interesse. Men så længe det ikke er i nærheden af RB Leipzigs niveau, gider jeg ikke engang høre om det. Leipzig er i øverste seedningslag i Champions League, så rent sportsligt er der kun otte klubber i Europa, der kan tilbyde mig noget tilsvarende. Hvis ikke de kommer med et tilbud, er der ingen grund til at tale om det, lyder det selvsikkert fra Poulsen.

Yussuf Poulsen har i denne sæson fået helt korte indhop i alle RB Leipzigs tre kampe i Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P