Den tidligere Randers FC-spiller kom på tavlen i nattens kamp mod Lionel Messi og Inter Miami.

Saba Lobjanidze i duel med Lionel Messi.
Saba Lobjanidze i duel med Lionel Messi. Foto: Brett Davis/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er snart fem år siden, at georgiske Saba Lobjanidze slog sine folder i den danske Superliga.

Efter ophold i fire forskellige tyrkiske klubber er den 29-årige georgier nu at finde i den amerikanske MLS, og det fik Lionel Messi, Luis Suarez og resten af Inter Miami-mandskabet at føle natten til torsdag.

Foran et fyldt stadion på MLS’ største stadion, Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, fik bundholdet fra Atlanta nemlig 2-2 mod det stjernespækkede tophold fra Florida.

Hverken Lionel Messi, Luis Suarez eller Jordi Alba startede på banen for Inter Miami, der dog kom foran 0-1 ved honduranske David Ruiz efter en halv time.

Føringen holdt godt ti minutter ind i anden halvleg, hvor den tidligere Randers FC-profil headede et perfekt indlæg i kassen.

Du kan se Lobjanidzes mål her:

Bare tre minutter senere kom topholdet dog atter foran, da ecuadorianske Leonardo Campanas frispark blev afrettet i Atlantas mur og snød veteranen Brad Guzan i målet.

Dermed var det også til en føring, Lionel Messi to minutter senere blev skiftet ind til, og det samme var tilfældet, da både Jordi Alba og Luis Suarez senere i anden halvleg blev sendt på banen.

Alle tre tidligere FC Barcelona-spillere måtte dog tage slukøret hjem til Florida, for med seks minutter tilbage af kampen gjorde russiske Aleksey Miranchuk det på smuk vis til 2-2 med et fænomenalt langskud.

Med det ene point har Atlanta fortsat mulighed for at kvalificere sig til MLS-playoffen. Her er Inter Miami allerede sikret en plads, og meget skal gå galt, hvis ikke Inter Miami skal vinde den østlige konference.