Herrelandsholdet

– Håber en dag at være en del af det igen

Robert Skov har langt fra opgivet håbet om igen at komme til at repræsentere det danske landshold.

Fodboldlandskamp i Parken. Danmark – Kazakhstan 3 – 1 Robert Skov har scoret 2 – 0

Om en måned er det ét år siden, at Robert Skov spillede sin foreløbigt sidste landskamp.

“Foreløbigt” er kodeordet i den forbindelse, hvis man spørger den nye Union Berlin-dansker, for står det til ham, så var kampen mod San Marino i oktober sidste år ikke hans sidste landskamp.

Selvom Robert Skov de seneste fem år har boet i Tyskland, så var han ikke på plads på tribunen til nogen af landsholdets kampe ved EM.

Ikke desto mindre er de rød-hvide følelser fortsat stærke hos den 28-årige offensivspiller.

– Ligesom alle andre følger jeg jo med og holder med holdet og håber, det går dem rigtig godt. Jeg har brugt rigtig meget tid med mange af menneskene.

Skov indrømmer: Kunne være fedt at vende tilbage!

– Der er mange gode mennesker, som jeg holder af, og håber, det går dem godt, og så håber jeg en dag selv at være en del af det igen, siger Robert Skov til Campo.

Robert Skov fortæller samtidig, at han ikke har været i kontakt med DBU – hverken Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst eller Lars Knudsen – siden før EM-slutrunden.

Ser man bort fra Albert Grønbæk og Patrick Dorgu, der begge står noteret for ét mål i to landskampe fra landsholdets to seneste kampe, så er Robert Skov med afstand den aktive danske spiller, der tegner sig for det flotteste målgennemsnit på det danske landshold.

Syv mål i 14 kampe er det blevet til for den 28-årige silkeborgenser, der blandt andet scorede to gange i 3-1-sejren over Kasakhstan den 14. oktober sidste år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P