LaLiga

Flick føler sig skyldig i Fermín López-skade: Jeg er ny i landet

FC Barcelona cheftræner Hansi Flick føler skyld over, at unge Férmin López er blevet skadet, efter han deltog ved både EM og OL denne sommer.

Fermin Lopez gør honnør i FC Barcelonas kamp mod Napoli.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Skaderne vælter ned over FC Barcelona for tiden.

Andreas Christensen, Ronald Araujo, Marc Bernal, Gavi og Frenkie de Jong var alle på skadeslisten inden denne uge, og mandag blev nytilkomne Dani Olmo føjet til lazarettet.

Tirsdag måtte Barca så også se fremadstormende Fermín López blive skadet, og det er en skade, som cheftræner Hansi Flick tager sin del af skylden for.

Klubbens nye tyske cheftræner fortryder, at han ikke greb ind i sommer, hvor López blev udtaget til først EM med det spanske a-landshold og siden OL med U21-landsholdet – to turneringer han var med til at vinde.

– Det er virkelig en skam med Fermín [López]. Gutten spillede to turneringer. Jeg føler mig lidt skyldig, for jeg talte ikke med U21-landstræneren, for normalt ville man sige: ‘Hey lad ham blive her’.

– Men jeg er ny [i Spanien]. Det er ikke en undskyldning, men jeg føler mig meget skyldig over det, lyder det ifølge ESPN fra Hansi Flick.

Officielt: FC Barcelona bekræfter ny skade

Trods de mange skader har FC Barcelona fået en stort set perfekt start på sæsonen med fem sejre i fem LaLiga-kampe og dermed maksimumpoint.

Torsdag skal storklubben i aktion i det nye Champions League-format for første gang, og her kommer de til at mangle den 21-årige midtbanespiller.

– Fermín er en spiller, som vi har brug for i den her situation. Han kan score mål og er meget professionel. Det var ikke rart, da jeg så ham hos lægen [tirsdag]. Vi er nødt til at tage os af spillerne, for nogle gange er det for meget, lyder det fra Hansi Flick, der ikke har mange alternativer til positionen centralt på midtbanen.

– Gavi og Frenkie [de Jong] er tilbage i træning, men de er ikke på 100 procent. Vi er nødt til at passe på med dem. Det bliver vanskeligt at erstatte [Dani] Olmo direkte, for han har kvalitet på bolden. Foran mål kan han score og assistere, og han er så rolig på bolden, lyder det fra Hansi Flick.

FC Barcelona møder torsdag AS Monaco i fyrstendømmet mellem Frankrig og Italien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P