LaLiga

Cristiano Ronaldo om Yamal: Bliver en af de bedste

Lamine Yamal bliver ved med at imponere med sine fodboldfærdigheder i en meget ung alder, og han får naturligt nok stor ros af en af spillets helt store legender Cristiano Ronaldo.

Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvilke ord skal man snart putte på den unge mand?

17 år, fast mand og EM-vinder og utvivlsomt en af de største stjerner i FC Barcelona allerede.

Lamine Yamal er da heller ikke gået ubemærket hen hos en af spillets helt store legender, Cristiano Ronaldo, som for nylig fik sin egen youtube-kanal.

Her går den 39-årige portugiser forskellige emner igennem med Manchester United-legenden Rio Ferdinand, og i det seneste afsnit på kanalen var det flere store talenter, herunder Lamine Yamal, som kom under luppen.

– Jeg ser et stort talent i Lamine Yamal. Han har brug for held, fordi han er så ung. Jeg håber ikke, han bliver skadet i fremtiden, og jeg tror, han bliver en af de bedste i sin generation, lød det fra Ronaldo.

Hertil svarede Rio Ferdinand portugiseren, at ikke engang han selv eller Messi gjorde, hvad Lamine Yamal gør, i den alder.

– Det er rigtigt, lød det fra Ronaldo.

– Det hjalp ham meget at være en del af Spaniens landshold, som er rigtig godt.

Lamine Yamal har i en alder af 17 år og to måneder allerede spillet 4.184 seniorminutter med 13 mål og 22 oplæg til følge på tværs af FC Barcelonas førstehold og Spaniens A-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P