Champions League

Bisseck holdt City fra fadet: Bare en fodboldkamp

Yann Bisseck stod onsdag aften overfor Manchester City på Etihad Stadium. Den tidligere AGF’er lægger dog ikke alt for meget i kampens størrelse og betydning.

Yann Bisseck i nærkamp med Erling Haaland.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke meget mere end et år siden, at Yann Bisseck vinkede farvel til AGF og dansk fodbold.

Dengang stod han overfor Patrick Mortensen på træningsbanen, og derudover var det spillere som Tonni Adamsen og Ohi Omoijuanfo, han skulle lukke ned for i kampene.

Onsdag aften var det dog – med al respekt – en modstander af en helt anden kaliber, som den tyske midtstopper skulle forsøge at holde fra fadet.

Overfor ham stod nemlig Erling Haaland og resten af det stjernespækkede Manchester City-mandskab, som Inter skulle byde op til dans på Etihad Stadium.

Og missionen lykkedes ganske godt. Med en flot forsvarsskamp, overholdte aftaler og en tilgang til kampen, der vakte problemer for den engelske storklub, lykkedes det Yann Bisseck og resten af Inter at spille 0-0 og tage et enkelt point med sig hjem til Italien.

Efter slutfløjt har den tidligere AGF’er nu sat ord på oplevelsen, som ikke virker til at have påvirket ham i særlig høj grad:

– For mig, der var det bare en fodboldkamp.

– Men jeg er selvfølgelig glad for at have spillet så vigtig en kamp i Champions League, og jeg håber, at jeg kan komme til at spille flere kampe som denne, siger han ifølge journalisten Gianluca Di Marzio.

Yann Bisseck sætter også ord på, hvordan Inter lykkedes med at holde nullet.

– Vi havde en god strategi, vi var forberedte og vi vidste, at det ikke ville blive let. Vi ofrede os selv for at få det resultat med hjem, siger han.

Yann Bisseck startede inde og blev skiftet ud nær kampens afslutning.

Inter kigger nu frem mod et derby mod AC Milan søndag.

Næste Champions League-opgør for Yann Bisseck og resten af holdet er tirsdag den 1. oktober hjemme mod Røde Stjerne.

Du kan se højdepunkter fra kampen mellem Manchester City og Inter i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P