Benfica vinder trods grim Alexander Bah-skade

Benfica tog torsdag aften en snæver sejr over Røde Stjerne trods en grim Alexander Bah-skade og et massivt Røde Stjerne-tryk til sidst i kampen.

Milson
86′
M. Aktürkoğlu
9′
O. Kökçü
29′
45′
90′
  • Benfica tog torsdag aften en sikker 2-1-sejr på udebane mod Røde Stjerne, hvor der både var danskerassist, frisparksmål og en
  • Allerede efter ni minutter kom portugiserne foran, da tyrkiske Kerem Akturkoglu på et afrettet Bah-indlæg bragte Benfica foran. Efter 29 minutter var det så endnu en Benfica-tyrker, som bragte klubben på 2-0, da han på flotteste vis sparkede et frispark direkte i mål.
  • 34 minutter inde i kampen måtte danske Alexander Bah forlade kampen efter en grim stempling på skinnebenet. Det lignede imidlertid en sikker Benfica-sejr indtil Røde Stjerne fem minutter før slutfløjt reducerede til 2-1 ved nyindkøbet Cherif Ndiaye, og så kom der ellers gang i hjemmeholdets publikum.

Røde Stjerne 0-1 Benfica (Kerem Akturkoglu, 9′):

Røde Stjerne 0-2 Benfica (Orkun Kokcu, 29′):