Portugisisk Fodbold

Sporting-træner efter Harder-debut: Bekræfter det vi har set

Selvom det kun blev til to minutter plus tillægstid, så nåede Conrad Harder i sin Sporting-debut at bevise sig.

Conrad Harder klapper efter sin debut i Sporting.
Foto: Filipe Amorim/AFP/Ritzau Scanpix

For præcis en måned siden spillede han hele kampen, da FC Nordsjælland tabte 4-1 til Silkeborg.

Tirsdag aften debuterede Conrad Harder for Sporting, da han blev skiftet ind i Champions League-hjemmekampen mod franske Lille.

Selvom det kun blev til til samlet set seks minutter på banen, efter han blev skiftet ind i stedet for angrebskollegaen Trincao i det 88. minut, så nåede Harder at efterlade et indtryk.

Endda et godt et af slagsen.

– Han er en spiller, der på den korte tid, han havde på banen, demonstrerede meget af det, han indeholder. Han pressede alle bolde, fik sat hovedet på et frispark, holdt fast i bolden med ryggen til mål og fik et frispark, der hjalp os med at skubbe frem som hold.

– Han bekræftede det, vi har set i ham, lød det efter kampen fra Sporting-træner Ruben Amorim.

Conrad Harder kostede angiveligt Sporting i nærheden af 180 millioner kroner, da han på transfervinduets sidste dag skiftede Farum ud med Lissabon.

Officielt: Harder skifter til Sporting i rekordsalg

Den store pris til trods lader Amorim til at være fint tilfreds med sin nye dansker.

– Han har brug for tid på træningsbanen. Vi har kun haft ham i kort tid. Som med Maxi (Maximiliano Araujo, red.) og mange af de andre, skal han forstå vores holds spil, men jeg synes, det står klart, at vi har en ung spiller, som kommer til at hjælpe os meget, lyder det fra Amorim.

Conrad Harder, Morten Hjulmand og Sporting fik en perfekt start på det nye Champions League format, da de slog franske Lille med 2-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P