Europæisk Fodbold

Andy Carroll præsenteret i den fjerdebedste franske række

Andy Carroll er officielt på plads i Girondins de Bordeaux, der denne sommer er blevet rykket ned i den fjerdebedste franske række.

Andy Carroll præsenteres i franske Bordeaux.
Foto: FC Girondins de Bordeaux

Andy Carroll fortsætter i Frankrig.

Den engelske angriber har senest tørnet ud for Amiens, men nu skifter han til traditionsklubben Girondins de Bordeaux på en fri transfer.

Bordeaux blev efter sidste sæson tvangsnedrykket til den fjerdebedste franske række – Championnat National 2 – Groupe B – som følge af en konkurs.

Dermed skal Andy Carroll fremover op mod hold som Saumur, US Avranches, Blois Foot 41 og Saint-Pryvé FC.

Andy Carroll blev i januar 2011 hentet til Liverpool fra barndomsklubben Newcastle som erstatning for Fernando Torres.

Liverpool betalte ved den lejlighed omkring 300 millioner danske kroner for den store angriber, der dog aldrig for alvor slog igennem på Anfield. Efterfølgende gik turen til West Ham, inden han i 2019 vendte hjem til Newcastle.

Heller ikke hjemme på Tyneside blev karrieren genoplivet, og selvom det på to sæsoner blev til i alt 37 kampe, scorede Carroll kun et enkelt mål.

Siden har karrieren ført Carroll over klubber som Reading og West Bromwich, inden han i september sidste år flyttede til Frankrig og Amiens i den næstbedste række.

Bordeaux melder ikke noget om, hvor lang kontrakt, Andy Carroll har fået.

Girondins Bordeaux har seks gange vundet det franske mesterskab, og seneste mesterskab ligger blot 15 år tilbage, da vinbyen i 2009 brød Lyons stime med syv mesterskaber i træk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P