3F Superligaen

Vejle-spiller: Folk lægger for meget i det

Vejle Boldklub befinder sig på sidstepladsen i 3F Superligaen, men det er ikke ensbetydende, at der er panik i Vejle ifølge klubbens midtbanespiller Lundrim Hetemi.

Lundrim Hetemi i aktion for Vejle Boldklub
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Vejle Boldklub står efter otte runder i 3F Superligaen uden nogen point.

Mange eksperter og fodboldkommentatorer har allerede meldt ud, at de ikke kan se, hvordan Vejle Boldklub skal overleve i 3F Superligaen.

Den holdning tager særligt udgangspunkt i Vejles afsked med Nathan Trott og German Onugkha, som begge forlod klubben til fordel for F. C. København i sommer. Men tabet af de to spillere er ikke svaret på Vejles krise ifølge en nuværende spiller fra Nørreskoven.

– Det er jo gode spillere, og der er en grund til, at de spiller i FCK nu. Men jeg tror, at man skal huske på, at det ikke var, fordi vi havde ti point med dem efter otte kampe i sidste sæson. Det er selvfølgelig gode spillere, men jeg synes, at mange lægger for meget i det, fortæller Lundrim Hetemi til Campo.


– Jeg tror at vi uden tvivl kan klare det uden dem. Vi har nogle gode spillere i truppen, der kan score målene. Men det er da klart, at vi lige nu er ramt på selvtilliden, udtrykker den 24-årige midtbanespiller.

Hetemi lægger ikke skjul på, at det slider på selvtilliden at være det eneste hold i ligaen uden nogen point.

Dog mener han, at det er alt for tidligt at banke søm i kisten.

– Det der med at dømme os ude, at det er klart, at folk gør det. Men sæsonen er stadig ung, og vi tror stadig på det. Hvis vi ikke selv gør det, så kunne vi lige så godt lade være med at møde op, understreger Hetemi.

– Det kan godt være, at vi har fået mange nye spillere, og jeg var selv lejet ud i sidste sæson, men jeg tror ikke kun, at det er problemet. Vi har spillet flere gode kampe, hvor vi måske har manglet heldet.

Folk skal ikke dømme os ude allerede nu

Lundrim Hetemi

Vil du sige, at der er krise i Vejle?

– Ja, det er der uden tvivl, men jeg synes også, at vi har en god trup, og når jeg kigger på sådan nogle hold som Sønderjyske og Lyngby, så er de ikke nødvendigvis bedre end os, men de har måske haft heldet med sig.

Lundrim Hetemi blev selv pillet ud i pausen i forrige spillerunde mod Viborg FF, som endte med en nedsabling på 5-0 til viborgenserne.

Men for ham kommer holdet i førsteprioritet, og han er overbevist om, at Vejle Boldklub kun er en sejr fra at være tilbage på sporet.

– Det har været ét langt selvmål i Vejle

– Vi bliver oppe. Det er sønderjyske næste gang, så vi skal sørge for ikke at tabe den kamp. En sejr vil gøre, at alt er åbent igen, og folk skal ikke dømme os ude allerede nu. Sæsonen er lang, men vi må starte på søndag. Troen er der helt sikkert, konstaterer Hetemi.

Kampen mellem Vejle Boldklub og Sønderjyske afvikles søndag den 22. september klokken 14:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P