Mbappé scorer første CL-mål for Madrid i intenst opgør

Tirsdag aften tog Real Madrid imod VfB Stuttgart i Champions League, og her fik Kylian Mbappé scoret sit første Champions League-mål i den hvide trøje.

Kylian Mbappé fejrer en scoring for Real Madrid i Champions League.
K. Mbappé
46′
A. Rüdiger
83′
Endrick
90’+5′
D. Undav
68′
45′
90′
  • De forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid indledte sit titelforsvar hjemme mod Bundesliga-sølvmedalisterne fra Stuttgart

• I første halvleg fik Real Madrid underkendt et straffespark efter VAR-tjek, men i anden halvleg gik det straks bedre, da Kylian Mbappé blot skulle bruge ét minut på at sende Los Blancos front

• Det fik Stuttgart-stjernen Deniz Undav lavet om på efter en standardsituation, der i sidste ende endte i panden på tyskeren, som udlignede på Bernabeu. Samme opskrift fulgte Real Madrid, da Antonio Rüdiger stangede bolden ind til 2-1, før det brasilianske stortalent Endrick lukkede og slukkede dybt inde i tillægstiden

Real Madrid 0-0 VfB Stuttgart (Straffespark annulleres, 35′):

Real Madrid 1-0 VfB Stuttgart (Kylian Mbappé, 46′):

Real Madrid 1-1 VfB Stuttgart (Deniz Undav, 68′):

Real Madrid 2-1 VfB Stuttgart (Antonio Rüdiger, 83′):

Real Madrid 3-1 VfB Stuttgart (Endrick, 90+5′):

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen!

9-2! Kane nettede fire gange i Bayern-afklapsning
Harder fik Sporting-debut: Stopper scorede gudemål