3F Superligaen

Første kamp i 2024: Cadeau for alle månederne indenfor

Theo Sander var tirsdag tilbage i kamp for F.C. København for første gang siden november sidste år – og det var selvsagt en glad målmand, der efter kampen kunne sætte ord på sit comeback.

Theo Sander præsenteres i F.C. København.
Foto: Andreas Højberg, FCK.DK

En skade har holdt F.C. Københavns Theo Sander fra at spille kamp i 10 måneder.

Tirsdag var den 19-årige keeper dog atter tilbage i FCK-målet, da Fremad Amager bød op til dans i en testkamp.

Kampen varede kun 60 minutter og Theo Sander fik holdt modstanderen fra fadet i hele opgøret, som endte 0-0.

Efter slutfløjt var det da også en ganske glad målmand, der overfor FCK TV satte ord på det at være i kamp igen.

– Det var længe siden. Vi skal næsten tilbage til november for at finde min sidste kamp for FC, så at spille igen var en virkelig god følelse og en cadeau for alle de måneder, man har været indenfor.

– Jeg har trænet i lang tid nu uden at spille kampe, så endelig at kunne komme ind og bidrage – og så holde buret rent – det er dejligt, siger han.

Netop det at spille kampe giver ifølge den tidligere AaB-keeper bare noget andet end det, man kan tilegne sig til træning.

– Det er jo altid et “tjek”. Man kan træne så meget, man vil, men det er jo kampene, der tæller. Nu endte den 0-0, så det var ikke det resultat, vi havde håbet på, men det var en træningskamp og det var fedt at spille igen.

– Der er jo ikke noget som kamp. Alle spillere ved, at det er i kampene, det gælder, og lige meget, hvor meget man træner, så kan man ikke få den samme følelse, som når man skal ind og spille kamp, siger Theo Sander.

Theo Sander blev hentet til FCK fra AaB i sommeren 2023.

Han nåede 15 kampe for nordjydernes førstehold, mens det indtil videre blot er blevet til en enkelt kamp i den danske hovedstadsklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P