Premier League

Efter advarsels-rekord: Erfaren PL-dommer sat fra bestillingen

Anthony Taylor satte rekord for antallet af gule kort i weekenden, men den bedrift får han ikke mulighed for at gentage i den kommende weekend.

Dommer Anthony Taylor uddeler et af i alt 14 gule kort i kampen mellem Chelsea og Bournemouth.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

14 gule kort plus to til bænken.

I alt 16 gange måtte dommer Anthony Taylor til lommen i lørdagens sene Premier League-opgør mellem Bournemouth og Chelsea.

Det var ny rekord for flest gule kort i en Premier League-kamp, og nu lader der til at være konsekvenser for den erfarne dommer.

Selvom det ikke er meldt officielt ud, at grunden er de mange gule kort i lørdagens kamp, så er Premier Leagues nye rekordindehaver sat fra bestillingen til den kommende runde, hvor han således ikke skal dømme en kamp.

Det er første runde i denne sæson, at 45-årige Taylor ikke er blevet sat til at passe fløjten. Til gengæld skal han være fjerdedommer i både kampen mellem Southampton og Ipswich lørdag samt kampen mellem Brighton og Nottingham Forest søndag.

Gul regn: Enorme mængder gule kort i Premier League

Kampe med markant mindre bevågenhed end det, Taylor indtil nu har været vant til.

Taylor passede fløjten i første rundes opgør mellem Chelsea og Manchester City, mens han i tredje runde uddelte fem gule kort i kampen mellem Manchester United og Liverpool.

Med undtagelse af Stuart Atwell er Anthony Taylor den nuværende dommer i Premier League, der har mest erfaring. Han debuterede i ligaen i februar 2010, og indtil nu står han noteret for i alt 375 kampe i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P