Premier League

‘Ange’ forsvarer omdiskuteret udtalelse: Skulle jeg lyve?

Efter søndagens nederlag til Arsenal sagde Tottenhams træner, Ange Postecoglou, noget, der fik stor mediebevågenhed efterfølgende. Nu forsvarer han kommentaren.

Ange Postecoglou har armen i vejret mod Arsenal.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg vinder altid et trofæ i min anden sæson i en klub.

Sådan lød det fra Ange Postecoglou søndag aften, efter han havde set sit Tottenham-hold tabe 0-1 på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Arsenal.

Arsenal vinder håneretten over Spurs efter forsvarskasse

Kommentaren fik efterfølgende en del opmærksomhed i de engelske medier, hvor mange anklagede den australske cheftræner for at være urealistisk. Nu har han selv forsvaret udtalelsen.

Forud for Tottenhams onsdagsopgør i Carabao Cuppen mod Coventry blev Postecoglou nemlig forholdt noget af kritikken på et pressemøde.

Og her var han klar i spyttet.

Ange Postecoglou har armen i vejret mod Arsenal.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg sagde bare det faktuelt rigtige. Er det meningen, at jeg skal lyve og sige, at det aldrig sker? (at han vinder trofæer i anden sæson, red.)

– Jeg forstår ikke, hvorfor folk gør så stort et nummer ud af det. Det må have gjort mange folk meget sure.

– Synes folk virkelig, at jeg blærer mig? Hvordan skal jeg ellers sige noget, der er sandt?

– Min plan er, at det skal ske igen i år, og hvis det ikke ender sådan, så kan jeg ikke besvare spørgsmålet på den måde fremover. Så må jeg sige ‘for det meste’, sagde Postecoglou alt sammen ifølge Sky Sports.

Det engelske medie har ligeledes faktatjekket Spurs-bossens udtalelse om, at han altid hiver sølvtøj i hus i sin anden sæson.

Og den er faktisk god nok. I alle klubber, hvor Postecoglou har tilbragt to sæsoner eller mere, er der blevet mere trængt i trofæskabet.

På nuværende tidspunkt ligger Tottenham nummer 13 i Premier League, hvor de to seneste spillerunder har budt på nederlag mod Arsenal og Newcastle United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P