Danskerkasse da Isaksen besejrede Tengstedt i Serie A

Casper Tengstedt scorede for anden kamp i træk, da Hellas Verona tabte mandag aften ude mod Lazio.

B. Dia
5′
V. Castellanos
20′
C. Tengstedt
7′
45′
90′

Han scorede sit første mål for Hellas Verona i sidste runde mod Genoa.

Mandag aften var Casper Tengstedt igen på pletten for sin italienske klub, da Lazio var modstanderen på Stadio Olimpico i Rom.

Lazio havde Gustav Isaksen i startopstillingen, og allerede efter fem minutter kom værterne foran ved Bouyale Dia, men så viste Casper Tengstedt tænder.

Knap var bolden givet op efter minutter Lazios føringsmål, førend at danskeren var på pletten.

Tengstedt modtog en bold i dybden, og den 24-årige angriber svigtede ikke. Fra kanten af feltet sparkede han køligt bolden forbi Provedel i Lazios mål. 1-1.

Gustav Isaksen i duel mod Hellas Verona

Føringen holdte kun til det 20. minut, hvor hjemmeholdets Taty Castellanos bragte Lazio i front. Gustav Isaksens fik fyraften efter 66 minutter.

Casper Tengstedt fik fuld spilletid, men hverken han, Hellas Verona eller Lazio scorede mere i opgøret. Lazio vinder 2-1 og kravler over Verona i tabellen.