Oddset Pokalen

Overblik: Hvor og hvornår spilles pokalfinalen 2025?

Den danske pokalturnering, Oddset Pokalen, anno 2024/25 er i fuld gang, og for enden af de mange kampe venter den helt stor oplevelse – nemlig pokalfinalen. Men hvor og hvornår finder pokalfinalen 2025 egentlig sted? – Få svaret her.

Silkeborg IF-spillerne løfter trofæet efter sejr i pokalfinalen 2024 over AGF. Nu er Pokalturneringen 2024/25 skudt i gang, men hvor og hvornår spilles pokalfinalen 2025 egentlig? Få svaret her.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

‘Hvor og hvornår spilles pokalfinalen 2025?’

Den danske pokalturnering, Oddset Pokalen, for sæsonen 2024/25 er i fuld gang.

Alle klubber – store som små – har et mål for øje. At komme så langt i turneringen som overhovedet muligt – og hvis alt flasker sig at ende i pokalfinalen 2025.

Drømmen lever fortsat for mange, og går du allerede nu og forbereder dig på en mulig pokalfinale, så får du her de vigtigste informationer om, hvor og hvornår pokalfinalen 2025 spilles.

Hvor spilles pokalfinalen 2025?

Pokalfinalen spilles som oftest på det danske nationalstadion, Parken i København.

Men i denne sæson er det ikke tilfældet.

Pokalfinalen 2025 spilles således på Brøndby Stadion – ligesom tilfældet var det i 2022, hvor FC Midtjylland besejrede OB efter straffesparkskonkurrence.

Overblik: Hvem har vundet pokalturneringen flest gange?

Hvornår spilles pokalfinalen 2025?

Kristi Himmelfartsdag er traditionen tro lig med pokalfinale i Danmark.

Det gør sig også gældende i sæsonen 2024/25. Og derfor står det allerede nu klart, at pokalfinalen 2025 spilles den 29. maj 2025.

Få det fulde overblik over, hvem der fortsat er med i kapløbet om en pokalfinaleplads her.

Pokalturneringens opbygning

Oddset Pokalens hovedturnering er opbygget således, at den sparkes i gang med fire indledende runder – runde ét, to, tre og fire.

Klarer man sig gennem de fire første runder, er man fremme ved kvartfinalerne. Her ændrer turneringen format og går over til dobbeltopgør.

Klubberne, der står overfor hinanden i kvartfinalerne og semifinalerne, møder således hinanden over to opgør – en kamp på ude- og hjemmebane. Den samlede vinder sikrer sig videre avancement.

Finalen afgøres den 29. maj 2025. Findes vinderen ikke inden for de første 90 minutter, så venter der yderligere to gange 15 minutter. Er der stadig ikke fundet en vinder, afgøres finalen i en straffesparkskonkurrence.

Her er vinderne af titlen som Pokalfighter gennem tiden – flere profiler iblandt

Oddset Pokalen 2024/25 – runde for runde

Herunder finder du overblikket over samtlige kampdage i Oddset Pokalen 2024/25

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P