Herrelandsholdet

Glad Morten Wieghorst: Helt rigtig løsning for mig

Morten Wieghorst er glad for den løsning, som han i fællesskab med DBU er kommet frem til.

Morten Wieghorst til presseseance med landsholdet i Helsingør.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Han kommer for så vidt tilbage til samme rolle, som han forlod.

Selvom Morten Wieghorst egentlig havde taget skridtet op fra assisterende landstræner til landstræner, så nåede han ikke at stå i spidsen for landsholdet.

Nu er Wieghorst så meget i bedring, at han så småt kan genoptage arbejdet, og frem mod de to Nations League kampe i oktober træder han tilbage i landsholdets stab som assistenttræner – en løsning han selv er godt tilfreds med.

– Jeg har det godt og er rigtig glad for, at jeg kan genoptage arbejdet. Jeg er samtidig taknemmelig for den støtte, jeg har fået fra DBU, og for at vi har fundet en løsning, som er den helt rigtige for mig lige nu, lyder det mandag fra Morten Wieghorst.

Wieghorst vender tilbage – men ikke som landstræner

Morten Wieghorst har i sin sygeperiode kunnet se sin afløser, Lars Knudsen, føre det danske landshold til sejre over både Schweiz og Serbien, og også Wieghorst har været imponeret af sin afløser.

– Det har været fantastisk at se, hvordan Lars og holdet har præsteret, og jeg glæder mig til igen at være en del af vores stærke team, siger Morten Wieghorst. 

Morten Wieghorst seneste kamp på landsholdsbænken var netop i rollen som assistenttræner for Kasper Hjulmand, da Danmark blev slået ud af EM af værtsnationen fra Tyskland.

Den rolle indtager Wieghorst nu igen, når Danmark den 12. og 15 oktober møder henholdsvis Spanien og Schweiz på udebane.

Til de to kampe vil Wieghorst dele rollen som assistenttræner med Daniel Agger, der som bekendt var tiltænkt rollen under netop Morten Wieghorst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P