45′
90′

Vejle har fortsat sine første point i denne 3F Superliga-sæson til gode.

Det står klart efter søndagens opgør mod Viborg FF, hvor klubben fra Nørreskoven blev ydmyget på ny.

Det lykkedes eller at holde stand lige indtil kort før pausefløjtet, hvor Richard Jensen flåede Magnus Westergaard omkuld inde i feltet, hvorfor der blev dømt straffespark.

Fra ellevemeterpletten eksekverede Jeppe Grøning iskoldt, da han sendte Viborg til pause med en 0-1-føring.

10 minutter inde i anden halvleg blev Vejle-nedturen dobbelt så stor, da Serginho afsendte en knap så kraftfuld afslutning, som Igor Vekic alligevel fik lukket ind med tvivlsomt målmandsspil.

Dernæst gik der endnu 10 minutter, før Viborg igen slog til og stak kniven ind på et kontrastød, hvor bolden til sidst havnede for fødderne af Isak Jensen, som bankede bolden ind til 0-3.

Herefter gik det op i hat og briller for Vejle-defensvien. Viborg skulle nemlig kun bruge to minutter på at gøre ydmygelsen total, bolden noget tilfældigt havnede hos Anosike Ementa, som sendte kuglen ind bag Igor Vekic for fjerde gang i opgøret.

Kronen på værket fik den to meter høje Viborg-spids selv lov til at stå for, da fornemt forarbejde fra Charly Nouck resulterede i en helt fri afslutning for Ementa, som sikkert scorede til kampens slutresultat 0-5.

Med det tunge nederlag har Vejle fortsat nul point og ligger absolut sidst i Superligaen, imens Viborg nu – trods en svær sæsonstart – har krybet sig op på ottendepladsen med ni point.

Du kan se alle mål og highlights i videoen over artiklen.