3F Superligaen

Mileta Rajovic åben for længere aftale med Brøndby

Mileta Rajovic er kommet til Brøndby på en lejeaftale med udløb efter sæsonen, men angriberen er klar på en længere aftale.

Rajovic poserer i Brøndbys trøje
Foto: Brøndby IF

Mileta Rajovic skiftede på transfervinduets sidste dag fra Watford til Brøndby IF.

Den 25-årige angriber er hentet hjem på en lejeaftale for resten af sæsonen, og søndag kan han få debut for Brøndby hjemme mod Sønderjyske.

Rajovic har spillet i Brøndby som ung, inden karrieren tog ham til både Næstved, Kalmar og Watford. Nu er han hentet hjem til Brøndby.

– Det gav mening, fordi jeg ikke fik den spilletid (i Watford, red.), jeg gerne vil have. Og så havde jeg og mine agenter nogle gode snakke med Brøndby.

– Og jeg er jo vokset op og spillet i min ungdom herude, så jeg følte bare, at det var det rigtige for mig at komme hjem og spille en sæson her, udtaler Rajovic til Viaplay forud for kampen mod Sønderjyske.

Rajovic poserer i Brøndbys trøje
Foto: Brøndby IF

Rajovic fortæller, at hans primære rolle bliver at score en masse mål for Brøndby, som han kan få debut for søndag aften.

– Det er helt vildt stort. Som jeg har sagt før, det er det, man har drømt om, da jeg var lille. Så det vil være kæmpe stort for mig at komme herind og spille foran de fantastiske fans.

Åben for mere Brøndby

Rajovic’ aftale i Brøndby udløber efter sæsonen, men adspurgt, om han er åben for at blive i længere tid, er der ingen tvivl.

– Ja, selvfølgelig. Jeg er altid åben for, hvad der skal ske. Så hvis det kommer til at gå her, og man finder ud af en god aftale, så hvorfor ikke?, svarer Rajovic retorisk.

Angriberen bliver spurgt, om der pågår aktuelle snakke med fodbolddirektør Carsten V. Jensen om en længere aftale.

– Det skal du høre min agent om, slutter Rajovic.

Rajovic’ tidligere cheftræner Peter Bonde spår den nye Brøndby-angriber en stor fremtid på Vestegnen.

Læs interviewet her

Bonde om ny Brøndby-spids: De vil knuselske ham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P