Æresdivisionen

Tidligere OB-duo spiller hovedrolle i Go Ahead-sejr

Jakob Breum scorede på Aske Adelgaards oplæg, da Go Ahead sejrede i Æresdivisionen.

Jakob Breum holder sin Go Ahead Eagles trøje frem

Go Ahead Eagles havde to fynboer med i startopstillingen søndag middag i Æresdivisionen mod Sparta Rotterdam.

Aske Adelgaard fik sin første startplads i den nye hollandske klub siden sommerskiftet fra OB, og venstrebacken markerede sig hurtigt.

Efter 18 minutter fik han gult kort for en grov tackling, men tre minutter senere gjorde han advarslen god igen.

Her fandt Adelgaard nemlig sin tidligere holdkammerat i OB Jakob Breum, som takkede for bolden og sparkede Go Ahead Eagles i front efter en tør afslutning.

Det var Breums første scoring i indeværende sæson, og Go Ahead Eagles kom også på 0-2 i starten af anden halvleg, inden Sparta Rotterdam reducerede i det 80. minut.

Aske Adelgaard skiftede OB ud med Go Ahead Eagles i sommer. Foto: Go Ahead Eagles

Det blev kampens sidste scoring, og Go Ahead Eagles vinder dermed 1-2 over Sparta Rotterdam. Søren Tengstedt kom på banen i de sidste tyve minutter af opgøret.

Go Ahead Eagles er ny på seks point efter fem kampe i Æresdivisionen og indtager aktuelt niendepladsen. Næste kamp er mod storklubben Ajax Amsterdam.

Bech om uskøn Adelgaard-exit: Anderledes end ønsket