NordicBet Ligaen

Esbjerg spiller sig i toppen efter ny målrig sejr

Esbjerg vandt søndag eftermiddag med hele 4-2 over B.93 og dermed melder vestjyderne sig helt ind i toppen af NordicBet Ligaen.

Lars Lungi stirrer ind på banen

Esbjerg fB tabte tre gange i sæsonens første fem kampe, men vestjyderne har for alvor fundet melodien.

Søndag eftermiddag gik det udover B.93, som blev besejret med 4-2 i en målrig affære på Blue Water Arena.

Hovedrolleindehaveren i søndagens kamp var Esbjergs nyindkøb Tim Freriks, som var i alvorligt målhumør.

Hollænderen var på pletten allerede efter 55 sekunder, hvor han bragte Esbjerg i front. Et kvarter senere udbyggede Mikail Maden føringen.

Anden halvleg var kun fire minutter gammel, da Freriks omsatte et straffespark til en 3-0-føringen, og så lignede det ellers en sikker sejr til EfB.

Men kort tid efter reducerede Andreas Bredahl for B.93, men Freriks fuldendte sit hattrick efter en times spil.

Gæsterne lykkedes at bringe spænding ind i opgøret efter mål fra både Oscar Jacobsen og Nicolai Thomsen, men forgæves. Esbjerg vinder sin femte kamp i stribe og er dermed på andenpladsen i NordicBet Ligaen – otte point efter OB.