Bo H. og Mainz skuffer mod Werder Bremens ti mand

En halv time i overtal var ikke nok for Mainz, som søndag tabte bundkamp til Werder Bremen.

Bo Henriksen skuler

Bo Henriksen og Mainz tabte søndag aften til Werder Bremen i bunden af Bundesligaen.

Gæsterne havde Jens Stage i startopstillingen, men det var Marvin Ducksch, som scorede kampens første mål, da han bragte Werder i front efter otte minutter.

Bo Henriksens mandskab fik dog svaret igen efter en halv times spil, da Jae-Sung Lee opsnappede en løs bold og sparkede Mainz på omgangshøjde.

Anden halvleg var et kvarter gammel, da Werders Marco Friedl fik direkte rødt kort efter en hård tackling, og dermed var vejen banet for et Mainz-tryk for den vindende scoring.

Men bare ni minutter efter udvisningen sparkede netop indskiftede Derrick Köhn bolden ind bag Robin Zentner i Mainz’ mål.

Mainz pressede på for en udligning til sidst, men fik ikke scoret mere i opgøret. Bo Henriksens tropper taber derfor 1-2 til Werder Bremen.

Mainz ligger nu på 15. pladsen i Bundesligaen efter tre kampe – én plads over nedrykningsstregen. Werder Bremen ligger nummer otte med fem point.

Ny Mainz-stopper: Bo Henriksen var afgørende