Premier League

Arsenal-ikon: Derby-kamp er større for Arsenal end for Spurs

Inden søndagens North London-derby har den tidligere Arsenal-kreatør Cesc Fabregas sat nogle ord på kampens betydning.

Kai Havertz og Papa Mate Sarr i duel
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Nogle opgør er bare større end andre, og North London-derbyet er et af de største.

Søndag løber det af stablen, når Tottenham tager imod Arsenal på Tottenham Hotspur Stadium.

Forud for kampen har den tidligere Arsenal-stjerne Cesc Fabregas sat nogle ord på kampens betydning, og hvorfor, han mener, at søndagens opgør er vigtigere for Arsenal end for Tottenham.

– Jeg synes, at det er en større kamp for Arsenal. De skal vinde, hvis de skal holde trit med Manchester City i titelkampen.

– Det er tredje år i træk, at de (Arsenal, red.) skal forsøge at vinde titlen. Med al respekt vil det ikke blive set som en lige så stor fiasko, hvis Tottenham slutter nummer fem eller seks. Arsenal har mere på spil her, lød det fra Fabregas i en videooptakt på BBC.

Kai Havertz og Papa Mate Sarr i duel
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom Fabregas mener, at der er mest på spil for Arsenal, betyder det bestemt ikke, at kampen er uden betydning for Spurs.

‘The Lilywhites’ snublede nemlig i sin seneste kamp, da man tabte 2-1 ude mod Newcastle United, og man skal derfor forsøge at afværge en stime. Og chancerne for en derby-sejr er i dag forstærket af to markante fravær hos Arsenal.

‘The Gunners’ er nemlig foruden Martin Ødegaard, der blev skadet for Norge i landsholdspausen, og Declan Rice, som fik to gule kort, da Arsenal tabte point mod Brighton.

Dermed er der stor spekulation om, hvordan Arsenals midtbanekonstellation kommer til at tage sig ud, når derbyet sparkes i gang.

Kampen sparkes i gang klokken 15:00 og kan ses på See.

– Ikke sikkert Mikel Arteta ringer og roser mig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P