Udskældte profiler på tavlen i Manchester Uniteds storsejr

Manchester United vandt 0-3, da Southampton blev besejret lørdag eftermiddag på St. Mary’s Stadium.

M. de Ligt
35′
M. Rashford
41′
A. Garnacho
90’+6′
45′
90′
  • Christian Eriksen var med fra start hos United, og han var tæt på at notere sig for en flot assist i kampens begyndelse, men Joshua Zirkzee brændte. Brændte gjorde også Cameron Archer, da hans straffespark blev reddet af André Onana midtvejs i første halvleg
  • Få minutter senere blev ondt værre for værterne, da Mathijs De Ligt, som blev flået ud i pausen på det hollandske landshold, headede United i front. Det blev 0-2 kort før pausen, hvor udskældte Marcus Rashford scorede sit første mål siden marts.
  • I anden halvleg blev Southampton reduceret til ti mand, da anfører Stephens fik direkte rødt kort efter en grim tackling på Alejandro Garnacho. Kort før slutfløjt scorede argentineren til kampens resultat 0-3

Southampton 0-0 Manchester United (Brændt straffespark, 33′)

Southampton 0-1 Manchester United (de Ligt, 35′)

Southampton 0-2 Manchester United (Rashford, 41′)

Southampton 0-2 Manchester United (Rødt kort, 80′)

Southampton 0-3 Manchester United (Garnacho, 90+4′)