NordicBet Ligaen

Hillerød udbygger skidt Vendsyssel-stime med storsejr

For anden hjemmekamp træk taber Vendsyssel med 0-3 i NordicBet Ligaen. Denne lørdag mod Hillerød.

T. Arndal
8′
L. Bøje-Larsen
37′
A. Justinussen
76′
45′
90′

Vendsyssel er uden sejr i fire kampe, og lørdag blev statistikken udbygget.

Hillerød Fodbold gæstede det nordjyske, og nordsjællænderne var i særdeles strålende spilhumør.

Efter otte minutter sparkede Tobias Arndal gæsterne smukt i front. En halv time senere var han i oplæggerens rolle, da fiks fandt Lucas Boje-Larsen, som kunne gøre det til 0-2.

Hillerød sad på det meste i første hallveg og førte fortjent ved pausen. I anden halvleg kom Vendsyssel bedre med, men et kvarter før tid udbyggede Adrian Justinussen til 0-3, da han tæskede bolden ind nettet fra kanten af feltet.

Kort før tid var indskiftede Mathias Veltz tæt på at score kampens fjerde mål, men hans afslutning blev reddet.

Vendsyssel tabte 0-3 til Hobro i den seneste hjemmekamp, og denne lørdag blev cifrene gentaget.

Med kampens resultat indtager Bo Zincks mandskab tiendepladsen i NordicBet Ligaen. Hillerød ligger nummer syv.