NordicBet Ligaen

Efter otte kampe: HB Køge henter sæsonens første point

HB Køge var på vej mod endnu nederlag, men endte med uafgjort på udebane mod Kolding IF.

A. Beck
27′
J. Arias
59′
45′
90′

HB Køge har tabt og tabt og tabt i denne sæson.

I alle af sæsonens otte kampe har klubben forladt banen som tabere, men lørdag aften var der endelig lidt oprejsning for NordicBet Ligaens bundprop.

På udebane mod Kolding IF lykkedes det nemlig Nicklas Petersens tropper at hive et 1-1-resultat med hjem Sjælland.

Det startede ellers skidt for HB Køge, som kom planmæssigt bagud efter 27 minutter, da Asger Beck var først på en ripost og sparkede Kolding IF i front.

Kolding blev reduceret til 10 mand efter 53 minutter, da Ari Leifsson fik direkte rødt kort efter en nødbremse på et lovende Køge-angreb.

Det gav gæsterne blod på tanden, og bare tre minutter senere kronede Jafar Arias et flot angreb, da han sparkede bolden i nettaget til 1-1.

Det blev kampens sidste mål og dermed kom HB Køge på tavlen i NordicBet Ligaen, hvor der stadig er ni point over stregen.