Bayern foran efter 13 sekunder – se lynkassen her

Jamal Musiala scorede for Bayern München efter bare 13 sekunder mod Holstein Kiel.

A. Gigović
82′
J. Musiala
1′
H. Kane
7′
N. Remberg
13′
H. Kane
43′
M. Olise
65′
H. Kane
90’+1′
45′
90′

Holstein Kiel er på en stor opgave lørdag aften, hvor mægtige Bayern München gæster Bundesliga-oprykkerne i det nordlige Tyskland.

Hjemmeholdet fik den værst tænkelige start på opgøret, da Jamal Musiala efter bare 13 sekunder bragte Bayern foran.

Det er bare fire sekunder fra rekorden i Bundesliga for det hurtigste mål, som blev scoret af Kevin Volland efter ni sekunder for Hoffenheim i 2015.

Den dårlige start for Kiel fortsatte, da Harry Kane seks minutter senere fordoblede Bayerns føring.

Det blev også 0-3 efter 13 minutter, da Nicolai Remberg lavede selvmål for sagesløse Holstein Kiel, som før opgøret mod Bayern indtog sidstepladsen i Bundesligaen.