Premier League

Van der Vaart: Arsenal kan ikke vinde Premier League

Rafael van der Vaart har svært ved at forestille sig, at Arsenal denne gang lykkes med at vinde Premier League. Faktisk mener han end ikke, at klubben fra det nordlige London er Manchester Citys største konkurrent til det engelske mesterskab.

Ben White og Kai Havertz giver hånd efter en Arsenal-kamp.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Lige ved og næsten.

Det har været historien for Arsenal i de seneste to sæsoner, hvor Manchester City i sidste ende alligevel er lykkedes med at vinde det engelske mesterskab.

Heller ikke i år kommer Arsenal til at vinde Premier League, og modsat de to forgående sæsoner bliver det heller ikke lige ved og næsten. Det mener i hvert fald den tidligere FC Midtjylland-spiller Rafael van der Vaart.

Han mener heller ikke, at det er Arsenal, som kommer til at tage kampen op med Manchester City i denne omgang.

– Mange tror, at Arsenal bliver den klub, der skal byde Manchester City op til dans, men jeg er ikke enig. For mig at se er det Manchester City og Liverpool, som ligner de to bedste hold.

– Det er hårdt at skulle blive ved og ved, sæson efter sæson, og når jeg kigger på Arsenal bliver jeg bekymret på længere sigt. Jeg kan ikke se Arsenal vinde Premier League i denne sæson.

– Jeg var virkelig imponeret over Liverpool, da de slog Manchester United. De så stabile ud – og det hele så så nemt ud. City er favoritter, men man skal ikke afskrive Liverpool, siger Van der Vaart til BetMGM ifølge Evening Standard.

Van der Vaart forholder sig også til det nært forestående North London derby, hvor Arsenal gæster ærkerivalen Tottenham.

Her har hollænderen, der selv har spillet i Tottenham, heller ikke særlig stor tiltro i The Gunners.

– Jeg spår Tottenham en reel chance søndag.

– Det er lige meget, hvilket hold, du er, men hvis du mister to-tre gode spillere, og særligt på samme position, så gør det virkelig tingene svært. Og jeg tror, at Tottenham kan udnytte det, siger han med reference til Declan Rice, Martin Ødegaard og Mikel Merino, der alle tre er ude med enten skader eller karantæne.

Arsenal har indtil videre hentet syv point i sæsonens første tre kampe.

Kampen mellem Tottenham og Arsenal fløjtes i gang søndag klokken 15.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P