Premier League

Slot om skadet spiller: Havde ellers fået meget spilletid

Arne Slot har fået en fornuftig start på tilværelsen i den engelske storklub Liverpool FC. Men nu bliver cheftræneren for alvor testet, da flere profiler sidder ude med skader til kommende opgør – inklusiv et engelsk stortalent.

Arne Slot observerer
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool-manageren Arne Slot har fredag formiddag afholdt det sædvanlige pressemøde forud for weekendens Premier League-kamp.

I den forbindelse har han givet en skadesopdatering i truppen for The Reds. Blandt andet er der mulighed for debut til en sommersigning, mens en vigtig midtbaneprofil kan misse opgøret mod Nottingham Forrest.

Arne Slot gav udtryk for, at Frederico Chiesa, som kom til den engelske topklub i sommer, kan være en del af truppen, der skal i aktion i weekendens runde.

– Frederico (red. Chiesa) har trænet med holdet tre til fire gange, så lad os se, hvordan han gør det i dag, og hvilken beslutning jeg træffer. Vi har mere end 20 spillere, så det skal være et valg mellem dem, som er mest kampklare, eller om vi mangler nogen på en bestemt position, fortæller Slot på pressemødet.

Derudover må Liverpool se bort fra midtbanetalentet Harvey Elliot, som har fået et brud i foden i den seneste landsholdssamling med England. En nyhed, som ærgrer den hollandske cheftræner, som havde store planer med Elliot.

Medie: Liverpool-offensiv på sidelinjen med brud i foden

– Han spillede ikke så meget i de første tre kampe, men han spillede en del i opstarten. Her viste han sig godt frem, og selvfølgelig havde han fået en masse spilletid i de kommende opgør, hvis han var skadefri, udtaler Slot.

Alexis Mac Allister har også været skadet i forbindelse med landsholdsterminen, men argentineren er sluppet væsentligt billigere.

– He trænede med i går efter skaden, han pådrog sig i landsholdspausen. Jeg forventer, at han er med os i morgen.

Liverpool befinder sig i øjeblikket på en delt førsteplads sammen med Manchester City. De kan øge sejrstime lørdag eftermiddag, når Nottingham Forrest.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P