Premier League

Sky: City-retssag begynder snart – kan blive en lang én

Manchester Citys høring om de 115 anklager begynder meget snart, og hele processen kan vare helt til næste år, vurderer engelske Sky Sports.

Manchester City Logo

Det kan blive en af de største sager i engelsk fodbolds historie.

Således starter retssagen med de 115 anklager mod Manchester City med høring mandag den 16. september. Det oplyser normalt troværdige Sky Sports.

Og det kan blive en lang en af slagsen.

Efter den første høring, som starter mandag og løber to måneder frem, vurderer Sky Sports nemlig, at hele processen først ender i foråret 2025.

City er blandt andet beskyldt for ikke at have givet korrekte oplysninger i forbindelse med transfers over en periode på ni år.

Derudover har klubben angiveligt også brudt UEFAs Financial Fair Play (FFP) regler.

Manchester Citys 115 anklager

Her kan du få et overblik over, hvilke anklager Manchester City er oppe imod.

Hvad kan udfaldet blive?

Manchester City afviser hårdnakket, at klubben har brudt alle disse regler og har gjort det, siden de først blev anklaget for over 18 måneder siden.

Ifølge Premier Leagues regler kan alt ske i denne sag.

City kan blive straffet med fratagelse af point, fratagelse af mesterskaber eller ren og skær udvisning fra Premier League, hvilket er det mest ekstremme – og nok også mest usandsynlige – tilfælde.

Med andre ord; det er endnu ikke til at sige, hvad der sker med Manchester City, skulle klubben blive fundet skyldig i nogle af eller alle de 115 anklager mod sig.

Ifølge Sky Sports tager høringen op mod to måneder, hvor både Premier League og Manchester City vil henholdsvis anklage og forsvare.

Men det er ikke sikkert, at offentligheden får en kendelse at vide før foråret 2025.

Det skyldes, at man efter de to måneders høring vil tage sig god tid til at måle, afveje og afsige en dom grundet sagens størrelse og betydning, mener det engelske medie at vide.

Men alligevel er det ikke sikkert, at det hele er slut der, for hvis City bliver fundet skyldig, er det yderst sandsynligt, at klubben vil appellere dommen og dermed forlænge retssagen yderligere.

Frifundet for voldtægt – nu hiver han City i retten

Selvom det snart er tid til retssag, brillerer Manchester City i øjeblikket i Premier League, hvor man er på en delt førsteplads med Liverpool efter de første tre kampe.

De forsvarende mestre tager imod Brentford hjemme på Etihad Stadium lørdag klokken 16:00 – en kamp, du kan se på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P