NordicBet Ligaen

Oprykkerne fra Roskilde fik første sejr mod Hvidovre

Hvidovre tabte overraskende til oprykkerne fra Roskilde, der samtidig sikrede sig sin første sejr i NordicBet Ligaen.

FC Roskilde-fans fejrer

Efter ni kampe i NordicBet Ligaen fik FC Roskilde sin første sejr, da Hvidovre IF blev besejret med 2-0.

Udeholdet fra Hvidovre var storfavoritter, da nedrykkerne fra Superligaen mødte oprykkerne fra 2. Divisionen i niende runde af NordicBet Ligaen.

Favoritværdigheden levede Hvidovre dog ikke op til fra start, da Oliver Jensen allerede efter otte minutter scorede til 1-0 for Roskilde.

Ondt blev dog værre for Superliga-nedrykkerne, da indskiftede Ahmed Iljazovski i det 79. minut modtog et direkte rødt kort.

Kun to minutter senere lukkede indskiftede Slim Baskaya opgøret, da han på et straffespark scorede til 2-0 og sikrede Roskilde klubbens første sejr i denne sæson.

Scoring i de døende minutter sikrer AaB sejr over Lyngby

Sejren betyder, at FC Roskilde nu har fire point efter ni kampe, mens Hvidovre IF har 13 point efter lige så mange kampe.