2. Bundesligaen

Medie: Schwäbe var tæt på skifte til storklub

Marvin Schwäbe var tæt på at skifte til portugisisk storklub i sommerens transfervindue, men en fyring holdte den tidligere Brøndby-keeper i FC Köln.

Schwäbe i kamp for Køln
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marvin Schwäbe er degraderet til reservemålmand i FC Köln i den næstbedste tyske række, efter man rykkede ud af Bundesligaen i sidste sæson.

Derfor arbejdede den 29-årige målmands bagland også på at finde en ny klub til ham henover sommerens transfervindue.

Og Schwäbe var da også i forhandling med den portugisiske storklub Benfica, skriver tyske Bild. Men skiftet gik i vasken til allersidst.

Benficas daværende cheftræner, Roger Schmidt, var på udkig efter en reserve for førstemålmand Anatoliy Trubin, og her var Schwäbe en kandidat på et lejemål.

Målmanden var angiveligt interesseret i at skifte en bænkplads i 2. Bundesligaen ud med en i Benfica. Men sådan skulle det ikke gå.

Schwäbe i kamp for Køln
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

En ung reservekeeper skulle udlejes for at bane vejen for Schwäbe, forklarede Roger Schmidt i et personligt opkald i slutningen af august, så der var stadig tro på en transfer i Schwäbes lejr.

Men få timer efter opkaldet blev Roger Schmidt fyret i Benfica, og dermed stoppede drømmen om et skifte til Estádio da Luz for målmanden med de 31 clean sheets for Brøndby.

Bild skriver, at Schwäbe siden transfervinduets lukning har skiftet agent i forsøget på at finde en ny destination i vinterens transfervindue.

Marvin Schwäbe nåede 121 kampe fra 2018 til 2021.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P